gröna baby.jpg
 
 

HEI!

Olen 34-vuotias Vihreä poliitikko, äiti, ja ihmisoikeuksien puolustaja. Asun amerikkalaisen mieheni, eloisan tyttäremme, ja kambodzhalaisen katukissamme kanssa Pitäjänmäessä. Muutin takaisin Helsinkiin vuonna 2015, vietettyäni yli vuosikymmenen neljällä eri maanosalla opiskelun ja työn puitteissa.

TYÖNI

Olen työskennellyt kansainvälisen kehitystyön parissa kymmenisen vuotta. Minulla on kokemusta köyhien ja syrjäytettyjen parissa työskentelystä niin Aasiasta ja Afrikasta kuin Suomestakin.

Tällä hetkellä olen Plan Internationalin Global Coordinator for Digital development. Työni fokuksena ymmärtää, miten voimme hyödyntä  teknologiaa ja digitalisia työkaluja ihmisoikeuksien edistämiseen, ja eritysesti tyttöjen oikeuksien edistämiseen.

Lähellä sydäntäni ovat myös liikkuvan väestön ja paperittomien oikeudet Suomessa, joiden parissa olen myös työskennellyt. 

Katso myös Linkedin profiilini

Politiikkani

Olin Helsingin Vihreiden ehdokkaana 2017 kuntavaaleissa ja sain 165 ääntä. Olen nyt kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varsinainen jäsen seuraavat neljä vuotta.

Olen myös Finland Svenska Gröna (Grifi) yhdistyksen puheenjohtaja. 

Viimeisimmät kannanottoni löytyvät Facebook sivultani sekä Twitter tililtäni.

OLE YHTEYDESSÄ

Ole mielellään yhteydessä!

Nimi *
Nimi

Kiitos

Suuri kiitos miehelleni Gregory Pellechille, joka on tukenut minua ja uraani kaikella mahdollisella tavalla, myös näiden nettisivujen tekemisessä.

Olen myös erittäin kiitollinen lahjaakkaalle Mashkoor Imadille joka on ottanut sivuilla näkyvät valokuvat.