HEI!

Nimeni on Nora Lindström ja olen Vihreä poliitikko. Olen 34-vuotias äiti, tekijä, ja ihmisoikeuksien puolustaja. Asun amerikkalaisen mieheni, eloisan tyttäremme, ja kambodzhalaisen katukissamme kanssa Pitäjänmäessä. Muutin takaisin Helsinkiin vuonna 2015, vietettyäni yli vuosikymmenen neljällä eri maanosalla opiskelun ja työn puitteissa.

Minulle tärkeitä asioita ovat ihmisoikeuksien puolustaminen, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen, ja vähemmistöjen oikeuksien kunnioittaminen. Minulla on kokemusta köyhien ja syrjäytettyjen parissa työskentelystä niin Aasiasta ja Afrikasta kuin Suomestakin - tällä hetkellä työni fokuksena on miten teknologiaa ja digitalisaatiota voi hyödyntää ihmisoikeuksien edistämiseen. Lähellä sydäntäni ovat myös liikkuvan väestön ja paperittomien oikeudet Suomessa, joiden parissa olen myös työskennellyt. 

Uskon vahvasti kaikkien kykyyn vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin, oman elämänsä puitteissa. Lataan akkujani liikunnan, keramiikan, kirjallisuuden, ja puutarhatöiden parissa. Helsinki on mielestäni monin tavoin hieno kaupunki, ja haluan olla mukana kehittämässä siitä vielä avoimemman, kansainvälisemmän, ja suvaitsevaisen paikan meille kaikille.    

Politiikkani

Olin Helsingin Vihreiden ehdokkaana 2017 kuntavaaleissa ja sain 165 ääntä. Olen nyt kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varsinainen jäsen seuraavat neljä vuotta. Olen myös Finland Svenska Gröna (Grifi) yhdistyksen puheenjohtaja, Länsi-Helsingin Vihreiden hallituksen jäsen, sekä aktiivinen sekä Helsingin Vihreät Naiset yhdistyksessä. 

Viimeisimmät kannanottoni löytyvät Facebook sivultani sekä Twitter tililtäni.

OLE YHTEYDESSÄ

Ole mielellään yhteydessä liittyen ajankohtaisiin asioihin Helsingin kunnallispolitiikassa tai jos haluat tietää enemmän minusta.

Nimi *
Nimi

Kiitos

Suuri kiitos miehelleni Gregory Pellechille, joka on tukenut minua ja poliittista uraani kaikella mahdollisella tavalla, myös näiden nettisivujen tekemisessä.

Olen myös erittäin kiitollinen lahjaakkaalle Mashkoor Imadille joka on ottanut sivuilla näkyvät valokuvat.