HEI!

Nimeni on Nora Lindström ja olen Vihreä poliitikko. Olen 33-vuotias tutkija, tekijä, ja ihmisoikeuksien puolustaja. Asun amerikkalaisen mieheni, vastasyntyneen lapsemme, ja kambodzhalaisen katukissamme kanssa Munkkiniemessä. Muutin takaisin Helsinkiin vuonna 2015, vietettyäni yli vuosikymmenen neljällä eri maanosalla opiskelun ja työn puitteissa.

Minulle tärkeitä asioita ovat ihmisoikeuksien puolustaminen, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen, ja vähemmistöjen oikeuksien kunnioittaminen. Minulla on kokemusta köyhien ja syrjäytettyjen parissa työskentelystä niin Aasiasta ja Afrikasta kuin Suomestakin, ja valmistelen tällä hetkellä väitöskirjaani urbaanista köyhyydestä Malawissa Helsingin Yliopistossa. Lähellä sydäntäni ovat myös liikkuvan väestön ja paperittomien oikeudet Suomessa; ennen äitiyslomaani työskentelin aiheen parissa asiantuntijana Helsingin Diakonissalaitoksella. 

Uskon vahvasti kaikkien kykyyn vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin, oman elämänsä puitteissa. Lataan akkujani liikunnan, keramiikan, kirjallisuuden, ja puutarhatöiden parissa. Helsinki on mielestäni monin tavoin hieno kaupunki, ja haluan olla mukana kehittämässä siitä vielä avoimemman, kansainvälisemmän, ja suvaitsevaisen paikan meille kaikille.    

Politiikkani

Olin Helsingin Vihreiden ehdokkaana 2017 kuntavaaleissa ja sain 165 ääntä. Helsingin Vihreät esittävät minua nyt kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varsinaiseksi jäseneksi seuraavalle valtuustokaudelle. Olen myös Länsi-Helsingin Vihreiden hallituksen jäsen, sekä aktiivinen Finland Svenska Gröna yhdistyksessä, eli Grifi:ssä, sekä Helsingin Vihreät Naiset yhdistyksessä. 

Viimeisimmät kannanottoni löytyvät Facebook sivultani sekä Twitter tililtäni.

OLE YHTEYDESSÄ

Ole mielellään yhteydessä liittyen ajankohtaisiin asioihin Helsingin kunnallispolitiikassa tai jos haluat tietää enemmän minusta.

Nimi *
Nimi

Kiitos

Suuri kiitos miehelleni Gregory Pellechille, joka on tukenut minua ja poliittista uraani kaikella mahdollisella tavalla, myös näiden nettisivujen tekemisessä.

Olen myös erittäin kiitollinen lahjaakkaalle Mashkoor Imadille joka on ottanut sivuilla näkyvät valokuvat.